Led-valaistuksen ammattilainen

Lumous Lighting on älykkäiden valaistusratkaisujen tarjoaja. Kehitämme led-valaisimia, älykkäitä valaistusratkaisuja ja valaisinteknologiaa. Tuotteemme ovat energiatehokkaita, ympäristöä säästäviä, luotettavia ja pitkäkestoisia. Lumouksen älykkäillä valaistusratkaisuilla tuotetaan tarkoituksenmukaista ja miellyttävää valaistusta.

Tuotteistomme on parhaimmillaan, kun asiakkaillemme valaistus on investointi, valoa tarvitaan paljon ja pitkään ja sen elinkaarikustannukset ovat keskeinen valintaperusta hyvän valaistuksen lisäksi.

Tuotteitamme ja ratkaisujamme ovat led-valaisimet, älykkäät led-valaisinjärjestelmät sekä näiden teknologia-alustat. Yhteistä näille kaikille on energiatehokkuus, kestävyys, helppo ylläpidettävyys ja hyvä valaistuksen hallinta.

Valaisimiamme otettu käyttöön tuhansissa kohteissa.  Ne ovat parhaimmillaan teiden, katujen, puistojen, ulkoalueiden, siltojen, urheilukenttien ja liikunta-alueiden, teollisuustilojen ja hallien sekä huoltoasemien valaisemisessa.

Vuonna 2007 toimintansa aloittanut Valopaa Oy on täysin suomalainen yritys. Vuonna 2018 Valopaa vaihtoi nimekseen Lumous Lighting.

Lumous Lighting

Konekuja 2
90620 Oulu
Tel. +358 10 470 8890
info@lumous.fi

Pin It on Pinterest

Share This