Arvomme ovat laatu- ja ympäristöpolitiikkamme perusta

Kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme asiakastarpeista. Tahtomme on, että asiakkaamme saavat aina tarkoituksenmukaisen ratkaisun valaistustarpeeseensa.

Valopaa- ja iLUMNET-tuotteiden takana ovat osaavat ammattilaiset. Toimintatapamme on joustava, luotettava ja asiakasta kuunteleva.

Noudatamme toiminnassamme ja tuotteissamme meitä velvoittavaa ympäristö- ja tuotelainsäädäntöä. Vähennämme ympäristökuormitusta järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti. Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen. Tuotteemme ovat kestäviä. Valaisinrakenne on modulaarinen ja avattava jolloin vikaantuneen osan vaihtaminen on helppoa. Kaikkien valaisimien sähköteknillinen turvallisuus testataan ennen toimitusta. Valopaan tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Suurin positiivinen ympäristövaikutus on tuotteidemme korkea energiatehokkuus. Älykäs ohjausjärjestelmä parantaa valaistuksen energiatehokkuutta. Langaton ohjaustekniikka mahdollistaa energiatehokkaan valaistuksen käyttöönoton myös saneerauskohteissa.

Ympäristönkuormituksen vähentämiseksi huomioimme tuotekehityksessä valaisimen koko elinkaaren sen tehokkaasta käyttöönotosta, pitkään käyttöikään, ylläpidettävyyteen ja korjattavuuteen sekä elinkaaren lopun kierrätettävyyteen saakka. Tuotteemme eivät sisällä ympäristölle vaarallisia aineita. Älykkäät tuotteet ovat päivitettävissä ja huomioivat lisäominaisuuksien kehittämisen.

 


Valopaan johtamisjärjestelmän on arvioinut ja sertifioinut SGS. Johtamisjärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 vaatimukset.

www.sgs.com/certifiedclients

 

Lumous Lighting

Hakamaantie 23
90440 Kempele
Tel. +358 10 470 8890
info@lumous.fi

Pin It on Pinterest

Share This