Led-valaisimia vaativaan ja pitkäkestoiseen käyttöön

Valopaan led-valaisimet ovat tarkoitettu pitkäkestoiseen käyttöön, kun halutaan hyvää ja laadukasta tarpeenmukaista valaistusta, korkeaa energiatehokkuutta, hyvää tuotteiden ylläpidettävyyttä ja varmaa toimintaa vaativissakin olosuhteissa.

Älykästä valaistusta

Useimmat valaisimistamme on saatavilla sekä kiinteällä valomäärällä että älykkäästi säätyvinä versioina. Valaisimien yhteydessä i-kirjain tarkoittaa langatonta älykästä ohjausta. Älykkäitä valaisimia ohjataan langattomalla iLUMNET valaistuksenohjausjärjestelmällä, jota esitellään laajemmin älykkäät ratkaisut -sivullamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden valita valaisimien ohjaukseen perinteisiä ratkaisuja, kuten 1-10V ja Dali.

Useita käyttökohteita

Led-valaisimemme sopivat useisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Ne ovat erinomaisia katujen, teiden ja puistojen, siltojen ja alikulkujen, pysäköintialueiden, huoltoasemien, teollisuustilojen ja urheilualueiden valaistuksessa.

Yhteistä kaikille led-valaisimillemme

  • korkea energiatehokkuus
  • hyvä ylläpidettävyys
  • hyvä luotettavuus
  • kestävyys, pitkä käyttöikä
  • erinomainen valaistuskyky

 

Optiikka ja valonjako

Useimmille valaisimille voidaan valita optiikka valaistustarpeen mukaisesti. Optinen linssi suuntaa led-moduulilta tulevan valon, ja luo halutun valonjaon. Valonjaolla tarkoitetaan sitä, miten valaisin tuottaa valoa ympäristöön.

Valaisimien optiikka vähentää myös hukkavalon määrää parantaen samalla energiatehokkuutta.

Lue lisää Optiikka ja valonjako -sivulta, jolta löydät myös valaistussuunnittelussa käytettävät valonjakotiedostot.

Lumous-tuotekuvasto

Haluatko tuotekuvastomme PDF-muodossa? Voit tilata sen sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Lataa Lumous-tuotekuvasto

* Pakolliset kentät

Tietosi tallennetaan Lumous Lighting markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Lumous Lighting

Konekuja 2
90620 Oulu
Tel. +358 10 470 8890
info@lumous.fi

Pin It on Pinterest

Share This