valaisimia vaativaan ja pitkäkestoiseen käyttöön

Tarjoamamme valaisimet ovat tarkoitettu pitkäkestoiseen käyttöön, kun halutaan hyvää ja laadukasta tarpeenmukaista valaistusta, korkeaa energiatehokkuutta, hyvää tuotteiden ylläpidettävyyttä ja varmaa toimintaa vaativissakin olosuhteissa.

Älykästä valaistusta

Useimmat valaisimistamme on saatavilla sekä kiinteällä valomäärällä että älykkäästi säätyvinä versioina. Valaisimien yhteydessä i-kirjain tarkoittaa langatonta älykästä ohjausta. Älykkäitä valaisimia ohjataan langattomalla iLUMNET valaistuksenohjausjärjestelmällä, jota esitellään laajemmin älykkäät ratkaisut -sivullamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden valita valaisimien ohjaukseen perinteisiä ratkaisuja, kuten 1-10V ja Dali.

Useita käyttökohteita

Valaisimemme sopivat useisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Ne ovat erinomaisia katujen, teiden ja puistojen, siltojen ja alikulkujen, pysäköintialueiden, huoltoasemien, teollisuustilojen ja urheilualueiden valaistuksessa.

Yhteistä kaikille valaisimillemme

  • korkea energiatehokkuus
  • hyvä ylläpidettävyys
  • hyvä luotettavuus
  • kestävyys, pitkä käyttöikä
  • erinomainen valaistuskyky

Optiikka ja valonjako

Useimmille valaisimille voidaan valita optiikka valaistustarpeen mukaisesti. Optinen linssi suuntaa led-moduulilta tulevan valon, ja luo halutun valonjaon. Valonjaolla tarkoitetaan sitä, miten valaisin tuottaa valoa ympäristöön.

Valaisimien optiikka vähentää myös hukkavalon määrää parantaen samalla energiatehokkuutta.

Lue lisää Optiikka ja valonjako -sivulta, jolta löydät myös valaistussuunnittelussa käytettävät valonjakotiedostot.

Pin It on Pinterest

Share This