Messuviikko on nyt jälleen koettu ja on aika kirjata havaintoja. Minulle ja meille yrityksenä nämä olivat neljännet messut, ja vieläpä samassa hyvässä paikassa.

Messut ovat Euroopan merkittävin kahden vuoden välein toistuva alan tapahtuma. Näytteilleasettajia oli 2714 ja kävijöitä yli 220 000. Tämä on hyvä tilaisuus avata uusia ja ylläpitää tuttuja liiketoimintamahdollisuuksia niin asiakkaisiin kuin myös toimittajiin sekä asiantuntijoihin. Suuret kiitokset teille kaikille osastollamme käyneille!

Ammattimaisen ulkovalaistuksen trendejä olivat kova kiinnostus älykkääseen langattomaan valaisinkohtaiseen ohjaukseen, DALI:n voitto liitäntälaitteiden ohjaustapana ja Zhaga-liitynnän tuleminen katu- ja tievalaistukseen. Oli hienoa havaita, että myös meille nuo samat asiat ovat tärkeitä.

Itse halusimme tuoda esille uutta Lumous-brandiämme laadukkaiden valaistusratkaisujen tuottajana hyödyntäen älykästä iLUMNET ohjaustekniikkaa, luotettavia Lumous Lighting-valaisimia ja valittuja kolmansien osapuolten ratkaisuja. Saamamme palaute uudesta nimestämme on ollut varsin myönteinen.

Tuoteuutuuksina esittelimme iLUMNET-järjestelmän Zhaga- ja NEMA-yhteensopivat älymoduulimme ja järjestelmän täyden DALI- ja Internet-yhteensopivuuden sekä Ilma ”Bat-Friendly” (lepakko-ystävällisen) -katuvalaisimen. Uutuudet herättivät laajalti kiinnostusta osastollamme käyneiden keskuudessa, ja pysäyttivät monet ohikulkijat keskustelemaan älykkäästä valaistuksesta.

Suuret kiitokset myös meidän omalle tiimillemme onnistuneen messutapahtuman mahdollistajina!

Toivo

Muut blogikirjoitukset

Pin It on Pinterest